Hvor reiser vi?
Presentasjon
Bildegalleri

Nyheter

Kontakt

Hjem


 

Adresse:

Collettsgate 15 b
1069 Oslo

Tel: 21 697201

Mob: 99 698707

Epost: simen@vitalsone.org

Nyhetsbrev

DELFINAMBASSADEN I NORGE:
11.11.2017: (info in english =>
:

Simen (bildet øverst til venstre (svart-hvitt ") og på bildet til høyre (i en" grønn sirkel ") har siden han ble født, hatt et spesielt og nært forhold til delfinene og selve elementet vann.

Han har arrangert delfin-turer og har reist mange steder rundt om i verden (Spania, Israel, Egypt, Hawaii og Norge) for å tilbringe tid med delfiner i naturen og også støttet dem i fangenskap.
OBS! Vi støtter så klart IKKE at noe dyr skal være i fangenskap, men vår holdning er at det vi ikke inntil videre, kan stoppe, kan vi best forbedre ved å ha en mer "ikke aggresiv" holdning til. D.v.s.
snakke med de som holder delfinene, sjekke stressnivået blant delfinene (arbeidsbyrden), foreslå endringer for bedre vilkår rett og slett. Love your "enemies".
Husk vi er alle skapninger med felles tilhørighet. Det som skjer i det skjulte er ofte verre.

KAN DU GJØRE NOE FOR Å STØTTE OSS?
Vi trenger flere representanter for delfinene, vi trenger flere mennesker til å engasjere seg i det å ta vare på våre hav med alle de fantastiske skapningene. Uten livet i havet er det ingen fremtid.

Opgaven å bevare og beskytte selve havet er da og av største betydning! Forsøpling, plast og annen dumping er en jobb for en delfinambassadør og vinkle på en ny måte. En ny vinkling vil bl.a. innbefatte et mer positiv energi utad, ikke fokusere på det tunge og destruktive hele tiden. Bruke mer humor og glede som sentrale elementer når man kan.

Det er et mål at all "fortjeneste" / inntekter, vil bli donert til denne kommende veldedige stiftelse knyttet til bevaring av havene og for å styrke og bevare forholdet mellom vår mennesker og alt liv i havet.

Prosjektet, med en foreløbig arbeidstittel: "Delfinambassaden" er i ferd med å forme seg i disse dager.

HVORDAN STØTTE OSS:

- Folk som vil sitte i styret
- En Proff ny nettside + grafisk profil med logo osv.
- Folk som vil støtte med pengegaver (så snart stiftelsen blir godkjent blir pengegaver fradragbare på skatten). Obs! Går IKKE til lønn så klart!
- Folk som kjøper helsekost og som gjerne vil støtte delfinambassaden ved selv å få ekstra rabatt, kan klikke her.

- De som vil jobbe frivillig enten på kort, eller lang sikt
(ingen forpliktelser eller kostnader, annet enn at man gjerne fullfører prosjekter man har selv meldt seg på, kan bli med i gruppen her!

Pengegaver (ikke til lønn):
Alle monner drar! Vi blir glade for alt fra 1 kr og oppover.
VIPPS:
Alle beløp fra kr 1 til 5000 kr er gratis å overføre til:.
"99698707" (evt. klipp og lim).

Ved bruk av Vipps (om noen skulle være så rause å ville gå over 5000 kr kan man dele opp i 2 "vipser" eller fler for å unngå 1% / gebyr.
(F.eks. om man ønsker å donere 5.500 kr så "vipser" man 5000 i en og så 500 i en annen).

Du kan støtte oss via Paypal også nå.

(for å støtte klikk her eller logoen)
Se hva du ellers kan støtte oss med her.Nettsider med mer info om Simen:
Spirituellfilm


For info in ENGLISH about the dolphin tribe embassy , please click here!
  

 


Simen Myrberget (helt til høyre bildet over), deltok på demonstrasjonen utenfor den japanske ambassaden i Oslo 31.08.2012 og senere foran Stortinget, samme dag.